VvE's en Vastgoedbeheerders

Bij Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. kunt u ook terecht voor renovatie projecten. Samen met onze leveranciers bieden wij u een meerjarenbegroting, technisch rapport en een driepuntgarantie die kan op lopen tot maar liefst 7 jaar. Wij als schilder, spuit en houtrotsaneringsbedrijf gaan duurzame relaties aan met Woningbouwcorporaties, Bouwbedrijven, Vastgoedbeheerders en Gemeentes. 

Woningbouw corporaties

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. is gespecialiseerd in het renoveren en herstellen van bestaande woningen op een duurzame manier. Zo zijn wij gecertificeerd voor deelvervanging, lamineren en houtrot sanering en combineren wij dit met onze kennis en ervaring in het schildersvak. In samenwerking met onze leveranciers kunnen wij u een meerjarenbegroting aanbieden met een doorlopende garantie. U voorkomt zo achterstallig onderhoud en onnodige kosten. Mocht er sprake zijn van hout- of betonrot, dan verhelpen wij de problemen snel en grondig. we voorzien u graag van kleur- en materiaaladvies, voeren het schilderwerk uit en adviseren u over het onderhoud.

VvE's

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. gaat duurzame samenwerkingen aan met VvE's in de regio Eindhoven. Woont u in een appartementengebouw of flat? Graag stemmen wij dan met de Vereniging van eigenaren (VVE) af hoe we het gebouw in een zo goed mogelijke staat voor u kunnen houden. Op basis van een meerjarenonderhoudsplan zorgen wij ervoor dat het hele gebouw op regelmatige basis wordt geïnspecteerd en onderhouden. U voorkomt zo achterstallig onderhoud en onnodige kosten. Mocht er sprake zijn van hout- of betonrot, dan verhelpen wij de problemen snel en grondig. we voorzien u graag van kleur- en materiaaladvies, voeren het schilderwerk uit en adviseren u over het onderhoud.

Bel ons voor een afspraak

Bedankt! Bericht verzonden.