TexSpuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Tex spuiten

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V.

Tex spuiten is iets wat al heel lang gedaan wordt, maar sinds de laatste jaren pas echt in opkomst is gekomen op de particuliere markt. Dave Amendt schilderwerken en spuitwerken B.V. is al jaren gespecialiseerd in het spuiten van latex. Goed gereedschap is dan ook het halve werk. Wij maken met tex spuiten gebruik van airless spuitmachines, van het professionele merk Graco en wagner. Hiermee garanderen we onze goede spuitkwaliteiten.

Hoe gaan we te werk bij tex spuiten?

Het belangrijkste bij tex spuiten is dat het spuiten op de juiste manier gebeurt. Met latex spuiten is het erg belangrijk dat uw ondergrond goed is voorbewerkt en de stukadoor egaal werk heeft afgeleverd. Voordat wij beginnen met latex spuiten kijken wij altijd het stucwerk na voor eventuele benodigde reparaties. Bij het spuiten van tex komt er veel afplakwerk kijken. Wij gaan dan ook erg secuur te werk bij latex spuiten. We halen de gehele ruimte leeg in verband met de nevel. Naderhand zorgen we ook dat alle rotzooi en gebruikte materialen netjes afgevoerd worden. Vraag hieronder snel je offerte aan.

Waarom latex spuiten?

Tex spuiten is de perfecte methode om uw muren en plafond super strak te krijgen. Door latex te spuiten in plaats van te geeft het een super glad resultaat aan uw wanden en plafonds. Dit komt doordat de verf met tex spuiten structuurloos aangebracht wordt. Een groot voordeel bij tex spuiten, naast de gladde afwerking, is dat het in alle kleuren en met bijna alle soorten tex mogelijk is. Naast latex spuiten verzorgen we ook lak spuiten voor uw schilderwerkzaamheden.

Texspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Bel voor een afspraak.

Bedankt! Bericht verzonden.