Over Ons

Bij Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. vinden wij het belangrijk dat we een steentje bijdragen aan de maatschappij. Daarom geven wij de jonge generatie een kans bij ons het vak te leren. Onze leermeesters zijn dan ook trots op het feit dat zij hun kennis en ervaring over mogen dragen aan de nieuwe schilders in opleiding en doen dit met passie en plezier.

Leerlingen begeleiden Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. gevestigd in Veldhoven

Veiligheid

Binnen ons bedrijf staat veiligheid hoog in het vaandel. We doen er dan ook alles aan om te zorgen dat er op een veilige manier gewerkt word. Zo zijn PBM,s op de werkvloer verplicht en worden al onze medewerkers regelmatig getraind om zo veilig mogelijk te werk te kunnen gaan. U kunt er dan ook zeker van zijn dat onze medewerkers beschikken over een VCA Vol Diploma en dat zij op de hoogte zijn van de nieuwste veiligheidsregels. Binnen ons bedrijf word dan ook regelmatig steekproefsgewijs gecontroleerd op het handhaven en naleven van de veiligheidsnormen op de werkvloer.  

VCA Gecertificeerd Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. gevestigd in Veldhoven

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V.

Al van kleins af aan is Dave Amendt dicht betrokken geweest bij het schildersvak. Zijn opa was schilder en in de vakantie periode,s ging Dave dan ook maar al te graag mee werken om het vak beter te leren kennen. Al heel snel was het voor hem duidelijk dat hij zich verder in het vak wilde verdiepen en specialiseren. In 2011 behaalde Dave Amendt dan ook zijn schilder diploma en begon op zijn 20 jarige leeftijd zijn eigen bedrijf. De eenmanszaak die Dave toen oprichten liep al snel uit de hand en groeide uit tot een schildersbedrijf met vaste medewerkers in loondienst dat werkzaam is in de regio Eindhoven - Veldhoven. 

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. gevestigd in Veldhoven

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan.

Of bel ons voor een afspraak wij staan u graag te woord.

Bedankt! Bericht verzonden.