Onze Diensten

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk geeft niet alleen een mooie en frisse uitstraling maar is ook noodzakelijk voor het intact houden van uw houten kozijnen en deuren. Wij adviseren dan ook om de 5 jaar uw houtwerk opnieuw te laten schilderen. Klik op de pagina en bekijk onze pagina voor meer informatie.

Buiten schilderwerk Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Deelvervanging

Door uw kozijnen te laten repareren op een duurzame manier gaat uw schilderwerk langer mee dan normaal. Door onze technische achtergrond en de ervaring weten wij wat uw kozijn nodig heeft. Vraag geheel vrijblijvend een advies gesprek aan. Ons team staat u graag te woord. Klik op de foto en bekijk op onze pagina voor de mogelijkheden.

Deelvervanging Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Houtrot

Heeft u last van houtrot? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kozijn Care B.V. is een onderdeel van Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. en is een gespecialiseerd houtrotsaneringsbedrijf. Dagelijks zijn onze timmermannen bezig met het repareren en het vervangen van kozijnen. Klik op de foto en bekijk onze pagina voor meer informatie.

Hourot Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven
Kozijn Care B.V.

Glaszetten

Heeft u een kapotte ruit of wilt u dubbel glas laten plaatsen? Dat kan. De timmermannen van Kozijn Care B.V. zijn gespecialiseerd in het vervangen van uw glas. Zo bieden wij u een compleet pakket aan en heeft u maar één aanspreekpunt. Alles word voor u tot in de puntjes verzorgd. Klik op de foto en bekijk wat de mogelijkheden zijn.

Glaszetten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven
Kozijn Care B.V.

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk is natuurlijk niet zovaak nodig als buiten wel heeft het een invloed op elkaar. Wanneer er binnen vocht in het kozijn trekt duwt het namelijk de verf aan de buitenkant van uw kozijn af. Het is daarom wel van belang dat u zorgt dat ook binnen de kozijnen goed in de blijven lak staan. Klik op de foto en bekijk op onze pagina de mogelijkheden.

Binne schilderwerk Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Texspuiten

Texspuiten is in de afgelopen jaren enorm populair geweest. Dit komt omdat het een stuk voordeliger is als het rollen van uw wanden en plafonds. Wel moet de locatie het natuurlijk toelaten dit mogelijk de maken. Het word daarom heel veel  toegepast bij nieuw gestucte woningen of nieuwbouw woningen. Wilt u ook uw woning of pand laten spuiten? Klik op de foto en bekijk de pagina voor meer informatie.

Texspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Lakspuiten

Wanneer uw woning of pand leeg is en er veel houtwerk in zit is het in sommige gevallen voordeliger om over te stappen op het spuiten van lak. Lakspuiten op locatie is nog vrij nieuw en word meestal toegepast op de trappen bij nieuwbouw woningen. Wij bij Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. beschikken over de juiste apparatuur en kennis om dit toe te passen. Vraag uw offerte aan of bekijk onze pagina voor meer informatie.

Lakspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Behangen

Een klein stukje behangen kan de ruimte al meteen veel meer sfeer en uitstraling geven. omdat onze schilders gediplomeerd zijn in het plakken van behang en dit werk ook regelmatig uitvoeren kunt u er zeker van zijn dat uw wanden netjes en strak behangen worden. Geef ook uw ruimte meer sfeer en een vernieuwde uitstraling en vraag uw offerte aan.

Behangen Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Industrial Coatings

Een Industriële coating aanbrengen op uw bedrijfspand geeft uw bedrijf meteen een nieuwe frisse uitstraling. Ook beschermd u op deze manier weer voor jaren uw damwand systeem. Spuiten is vaak veel voordeliger dan vernieuwen. klik op de foto voor meer informatie of vraag hieronder meteen uw offerte aan. Wij komen graag bij u langs voor het bespreken van de diverse mogelijkheden.

Vul hieronder uw gegevens in en vraag snel uw offerte aan.

Wij zijn werkzaam in de regio Eindhoven.

Of bel ons voor een afspraak.

Bedankt! Bericht verzonden.