Lakspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven
Lakspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Waarom lak spuiten op deuren en kozijnen?

Door lak te spuiten krijgt u de deuren, kozijnen, trappen en radiatoren zeer strak afgewerkt. Het geeft namelijk een erg glad resultaat.

Het grote voordeel van het spuiten van lak is de snelheid waarmee we werken. Tevens is spuiten sneller dekkend te krijgen dan aanbrengen van lak met een kwast of roller. Andere voordelen van het spuiten van lak zijn onder andere:

 

  • De hoge laagdikte die spuiten van lak met zich mee brengt.

  • Lak spuiten geeft een perfecte vloeiing.

  • Bij lak spuiten is de verf krasvast en slijtvast.

  • De verf is resistent voor huidvet bij het spuiten van lak.

Het spuiten met lak van trappen is efficiënt en zeer doeltreffen, omdat een snelle droging en een hoge laagdikte vereist zijn. Tevens zijn moeilijke bouwonderdelen, zoals traphekken goed te spuiten met lak.

Naast lak spuiten verzorgen we ook tex spuiten voor uw schilderwerken.

Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken 

Dave Amendt schilder- en spuitwerken B.V. doet lak spuiten op deuren, kozijnen, trappen, radiatoren of plafondbalken.

Vakmanschap begint bij gereedschap. Bij Dave Amendt schilder- en spuitwerken B.V. gebruiken we een airless spuitmachine van Graco. Hiermee garanderen we onze goede spuitkwaliteiten. Wij brengen hiermee een laagdikte aan van ongeveer 200mu. Dit te vergelijken met 70mu als u dit met een kwast of roller aanbrengt. Een overgang van zwart naar wit is dekkend binnen 1 behandeling bij lak spuiten.

Lakspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven
Lakspuiten Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Onze werkwijze met lak spuiten

Spuiten met lak behoeft veel vakkundigheid. Met lak spuiten is het namelijk essentieel dat uw ondergrond egaal is. Wij schuren daarom de ondergrond altijd goed voordat wij beginnen en voeren eventuele benodigde reparaties uit.

Bij het spuiten van lak plakken we alles goed af en werken we zeer secuur. De gehele ruimte wordt leeggehaald in verband met nevel. Naderhand voeren we alle rotzooi en gebruikte materialen netjes af. Zo komt u terecht in een schone en frisse ruimte

U kunt ons ook bellen voor een afspraak.

Bedankt! Bericht verzonden.