Houtrot

Houtrot komt helaas nog steeds heel vaak voor. Het is een probleem dat u goed voorkomt door regelmatig onderhoud aan uw deuren en kozijnen. Alle medewerkers bij Dave Amendt schilderwerken en spuitwerken zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in het verwijderen van houtrot en houtrotreparatie maar omdat we het zovaak tegenkwamen hebben we besloten een bedrijf over te nemen in het repareren van houtrot genaamd Kozijn Care B.V. 

Ondanks dat het een apart bedrijf is wordt er onderling heel veel samen gewerkt en heeft elk bedrijf zijn eigen specialiteit. Beide bedrijven hebben dan ook de zelfde eigenaar. Voor ons was het een oplossing om de klant zoveel mogelijk te kunnen ontzorgen en alles aan te kunnen bieden onder één dak met één aanspreekpunt.

Houtrot Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven
Kozijn Care B.V.

Wat is houtrot en wanneer is een houtrotreparatie nodig?

Bij een vochtpercentage boven 25% en een temperatuur boven de 5 graden ontstaat al snel houtrot. Dat is ook de reden dat houtrot al snel voorkomt in nederland maar gelukkig is houtrot goed te repareren. Vraag hieronder snel geheel vrijblijvend uw offerte aan en geef houtrot geen kans.

Houtrotreparatie door Dave Amendt

Heeft u last van houtrot? Heeft u last van achterstallig onderhoud aan uw deuren of kozijnen en vermoed u houtrot? Neem dan contact op met Dave Amendt schilder- & Spuitwerken B.V. of Kozijn Care B.V. voor uw houtrotreparatie. Wij hebben alleen de beste vakmannen die het houtrot repareren voor u. Neem contact met ons op en wij geven u vrijblijvend advies en bespreken graag de mogelijkheden met u.

Houtrot Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Wat houd een houtrot reparatie in?

Houtrot komt steeds vaker voor en helaas merken we dat dit vaak het gevolg is van achterstallig onderhoud. Bij regelmatig onderhoud aan uw houtwerk door een professioneel bedrijf blijft u dit voor. Gelukkig kunnen wij houtrot meestal nog gewoon repareren zonder dat het hele kozijn vervangen hoeft te worden. Bij een houtrotreparatie gaan we als volgt te werk:

Als eerste frezen we het hout weg tot in het gezonde hout, waarna we dit impregneren met een voorstrijk. Dit werken we vervolgens af met een plamuur bestaande uit twee componenten op basis van epoxy. Epoxy is een soort kunsthars die de werking van het hout mee opvangt. Nadat de houtrotreparatie volledig is uitgehard wordt deze geschilderd en is uw kozijn weer als nieuw.

Vul uw gegevens in en plan geheel vrijblijvend een advies gesprek.

Bel ons voor een afspraak.

Bedankt! Bericht verzonden.