Deelvervanging Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Deelvervanging

Heeft u achterstallig onderhoud aan uw kozijnen en zijn er gedeeltes helemaal rot? 

Geen paniek! De medewerkers van Dave Amendt Schilder- & Spuitwerken B.V. het schildersbedrijf in eindhoven zijn gespecialiseerd is het vernieuwen van een stuk kozijn. Dit noemen we deelvervanging. Vaak is compleet vervangen helemaal niet nodig en kost het ook nog is meer geld. Laat u daarom goed adviseren door een vakman voor u een keuze maakt.

Hoe we te werk gaan!

Als eerst verwijderen we de slechte delen uit uw kozijn of deur door te zagen en frezen. We maken nieuwe stukken hardhout en verlijmen de nieuwe stukken met een 2 componenten epoxy plamuur. Daarna zal de reparatie helemaal glad en vlak geschuurd worden. Als laatste zal het kozijn weer netjes in de lak worden gezet en uw kozijn is weer als nieuw.

Deelvervanging Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Heeft u ook problemen met verf die afbladert of glaslatten die slecht zijn?

Door onze jaren lange ervaring en technische kennis weten wij vaak meteen waar het probleem vandaag komt en kunnen wij u meteen een passende oplossing aanbieden. Glaslatten zorgen ervoor dat uw glas vast zit in uw kozijn en sluiten ook meteen het kozijn af. Zo ontstaat er een afsluiting tussen binnen en buiten. Het is dus niet alleen belangrijk voor de stevigheid van uw glas maar ook voor de isolatie van uw woning.

Wanneer u slechte of niet goed afgewerkte glaslatten heeft kan dit in veel gevallen voor problemen zorgen en dus voor hogere kosten.

De Neuslat​

De Neuslat is een nieuw systeem waarmee u het kozijn bescherming bied tegen weersinvloeden. Door dat het een afwaterend systeem is zal het water niet meer op uw onderdorpel blijven liggen en kan de wind er dus onderdoor waaien zonder dat het water in uw kozijn terecht komt. Dit geeft als resultaat dat uw kozijnen minder vocht zullen bevatten en dus uw schilderwerk langer mee zal gaan. 

Neuslat Schildersbedrijf Veldhoven - Eindhoven

Vul hier onder uw gegevens in en vraag geheel vrijblijvend uw offerte aan.

U kunt ook ons telefonisch bereiken. wij staan u graag te woord.

Bedankt! Bericht verzonden.